Arkitektens tanker – rummelighed og atmosfære

“Det har været vigtig at optimere de daglige opholds arealer i lejlighederne, med fokus på især køkken/alrum og stue. Gennem ovenlysvinduer og store kviste bliver lyset trukket dybt ind i rummet. Samtidigt har vi åbnet for loft til kip, hvilket skaber en stor rummelighed og rar atmosfære.”

Jacob Laursen fra MonoArk arkitekter

Lyst, velindrettet og med udsigt 

Når du træder ind i lejlighederne, bliver du mødt af lys, luft og gennemtænkt indretning. Alle lejligheder er yderst veldisponerede og findes i flere forskellige størrelser. De fleste lejligheder er 3 eller 4 værelses lejligheder, og giver dig mulighed for at finde en størrelse og indretning, der passer til præcis dit behov. Et oplagt valg for både singler, par eller som forældrekøb.

Loft til kip

Fælles for alle lejligheder er lys og luftig indretning med loft til kip. Lejlighederne bygges med store vinduespartier – de fleste med altan og kviste – samt flittig brug af ovenlysvinduer.
Beliggenheden på 5. sal giver udsigt over byens tage og med altaner får du mulighed for at nyde udelivet på dejlighe sommeraftener.

Download brochure med plantegninger       

Skriv dig op og hør mere om de nye boliger

Kunne du tænke dig at høre mere om de spændende lejligheder, så kontakt vores ejendomsmægler. Udfyld formularen, så bliver du kontaktet. Du er også velkommen til at give os et ring.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

danbolig_logo_cmyk 400 px

danbolig Nørrebro – Holm & Hauberg
Fælledvej 6
2200 København N
Tlf. 35 36 14 44
Email: noerrebro@danbolig.dk

Sæt kryds
Ja tak, danbolig Nørrebro må kontakte mig via e-mail, sms og telefon med markedsføring af danbolig Nørrebross produkter, herunder køb og salg af boliger og projektlejligheder og information om danbolig Nørrebro. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte danbolig Nørrebro på e-mailadressen: noerrebro@danbolig.dk eller som anført i hver besked fra danbolig Nørrebro.