Lejlighederne er beliggende på Rådmandsgade ved Tagensvej Nørrebro i det, der populært kaldes Mimergadekvarteret.

Her er kort afstand til alt, lige fra hippe caféer, restauranter til indkøb og metro-ringen.

I nærheden ligger universitetsparken, ligesom Sank Hans Torv, Stefansgade, Nørrebroparken og Fælledparken er rundt om hjørnet. BananaPark, der bogstavelig talt ligger et stenkast fra lejlighederne, inviterer ligeledes til hygge, boldspil og afslapning hele året rundt.

Indenfor få hundrede meter finder du både Netto, Irma og Føtex og føler du lyst til take-away, er der uendelige muligheder i nærheden.

Kort sagt: Ønsker du en helt ny og lækker taglejlighed, midt på  Nørrebro, med gå afstand til alle de lokale muligheder, samt blot 10 minutters cykel tur til indre by – behøver du ikke at lede længere.

Brug København

Ønsker du at tage til centrum af København og gå på shopping eller café, er det blot en cykeltur på 10 min. Du kan også tage metro-ringen. Nærmeste station er 3 min væk på cykel, eller 7 minutters gang.

Dermed kan du let komme videre til stort set alle områder af København og resten af verden.

Skriv dig op og hør mere om de nye boliger

Kunne du tænke dig at høre mere om de spændende lejligheder, så kontakt vores ejendomsmægler. Udfyld formularen, så bliver du kontaktet. Du er også velkommen til at give os et ring.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

danbolig_logo_cmyk 400 px

danbolig Nørrebro – Holm & Hauberg
Fælledvej 6
2200 København N
Tlf. 35 36 14 44
Email: noerrebro@danbolig.dk

Sæt kryds
Ja tak, danbolig Nørrebro må kontakte mig via e-mail, sms og telefon med markedsføring af danbolig Nørrebross produkter, herunder køb og salg af boliger og projektlejligheder og information om danbolig Nørrebro. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte danbolig Nørrebro på e-mailadressen: noerrebro@danbolig.dk eller som anført i hver besked fra danbolig Nørrebro.